Oletko käyttänyt rahaa Symbioosin toiminnan järjestämiseksi? Rahojen takaisinanominen onnistuu oheisella lomakkeella. Muistathan laskuttaa laskusi saman kalenterivuoden aikana kuin rahat on käytetty!

Laskupohja

 

Oletko ollut mukana ainejärjestötoiminnassa? Tiesitkö, että siitä saa opintopisteitä? Oheisella lomakkeella saat haettua Viikin opiskelijapalveluista. Lomake täytyy hyväksyttää Symbioosi ry:n hallituksen kokouksessa. Tarkemmat ohjeet löytyvät Studies-sivulta.

Opintopisteiden hakeminen ainejärjestötoiminnasta

 

Jos kohtaat ahdistelua tai epätasa-arvoista kohtelua ainejärjestössämme, yhteisissä tiloissa tai opiskelijatapahtumassa, voit kertoa siitä Symbioosi ry:n yhdenvertaisuusvastaaville häirintä- ja yhdenvertaisuuslomakkeen kautta. Syrjintä voi liittyä esimerkiksi kieleen, uskontoon, vakaumukseen, seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoleen, etniseen ryhmään tai kansalaisuuteen, terveydentilaan tai mihin tahansa muuhun ominaisuuteen.

Voit myös kertoa jos Symbioosi ry:n tai hallituksen jäsenten toiminnassa ilmenee epätasa-arvoista kohtelua, kuten epäasiallista kieltä tai syrjintää. Vastauksesi näkyvät vain yhdenvertaisuusvastaaville, jotka käsittelevät jokaisen jätetyn viestin luottamuksellisesti ja puuttuvat tilanteeseen yksityisyyttäsi ja toiveitasi kunnioittaen. Mitä yksityiskohtaisemmin kerrot tilanteesta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on myös auttaa.

Halutessasi voit myös olla yhteydessä kehen tahansa yhdenvertaisuusvastaavaamme suoraan kasvotusten tai sähköpostilla. Voit myös jättää omat yhteystietosi, jotta yhdenvertaisuusvastaavat voivat olla yhteydessä sinuun. Yhdenvertaisuusvastaavien yhteystiedot löydät ''Hallitus ja virkailijat''- välilehdeltä.