Symbioosi ry:llä on monia erilaisiin biologian aloihin ja muuhun harrastustoimintaan keskittyneitä kerhoja. Tässä lyhyet esittelyt kaikista:

 

 

Anatomiaseura pitää huolta, etteivät symbionttien preparointikyvyt ja morfologian tuntemus pääse ruostumaan. Epävirallisena puolena tarjolla on myös vapaaehtoisille sivistystä oluiden suhteen. Seuran toiminnasta saa enemmän tietoa Joni Ollosella.

 

Piirustuskerhossa ne, joilla kynä pysyy kädessä, pääsevät taiteilemaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Piirustuskerho kokoontuu keskimäärin kerran kuussa tai parissa. Kerhoon liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Alexandra Ekvikiin.

 

HeRaKe eli HengenRavinnon Kerho on kulttuuritoimintaa järjestävä ja sitä seuraava kerho. Kerhon toimintaan kuuluu mm. elokuva- ja musiikki-iltoja sekä excuja museoihin, näytteilyihin, teatteriin ja minne vaan ikinä jäsenet haluavatkaan päästä käymään. HeRakKeen toimintaan voi osallistua mm. seuraavassa Facebook-ryhmässä.

 

Kyykkäkerho KC Symbioosi edustaa Symbioosia Akateemisen kyykän MM-kisoissa ja tarjoaa mahdollisuuksia harrastaa kyykkää hyvässä biologiseurassa. Listietoja löytyy ko. kerhon FB-ryhmästä.

 

TaTTi eli Taivaallisten Tieteiden jaosto on tähtitaivaan tarkkailua harrastava kerho, jonka toiminnasta voi olla yhteydessä Mikko Aulioon.

 

Symbioosin kuoro oli ennen Symbioosin alalinen järjestö, mutta on nyt muuttunut omaksi itsenäiseksi entiteetikseen. Tämä kokoontuma laulutaitoisia symbiontteja ja muitakin löytyy esim. Facebookista.

 

SymbErä eli Symbioosin Eräjaosto on suunnattu kaikille eräilystä kiinnostuneille symbionteille. SymbErä:ssä jaetaan vinkkejä kaikkeen retkeilyyn liittyvään ja järjestetään yhdessä matalan kynnyksen ulkoilu- ja eräilyreissuja. Eräjaoston löytää Facebookista https://www.facebook.com/groups/548435132193382/

 

Symbiosin Nisäkäsjaosto on ryhmä kaikille nisäkkäistä kiinnostuneille symbionteille. Nisäkäsjaoston Facebook-ryhmästä https://www.facebook.com/groups/403277060124734/ löytyy keskustelua kaikesta nisäkkäisiin liittyvästä sekä mm. Nisäkäspinnakisa.